Kaymakam Oğuz Cem Murat’ın Şehit Ailelerine ve Gazilere yapmış olduğu ziyarette Kaymakamın Eşi Görkem Murat ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Müdiresi Hatice Soran eşlik ettiler.

Kaymakam Oğuz Cem Murat Şehit Aileleri ve Gazileri zaman buldukça ziyaret ederek sohbetler edip varsa sorunlarını dinlemektedir.

Kaymakam Murat, Devlet olarak canlarını bu cennet vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve ülkemiz için canlarını feda eden aziz Şehitlerimizin emanetlerini zaman buldukça ziyaret etmekte ve her zaman yanlarında olacağız. Bizler aziz Şehitlerimize minnet borçluyuz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, milletimizi, bayrağımızı ve bütün mukaddesatımızı korumak için canlarını feda eden ve Peygamberlikten sonra gelen en yüce makama erişen Şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler sizlersiniz. Bizlerde bu emanetlere en iyi şekilde sahip çıkmak için ziyaretlerimize bundan sonra da devam edeceğiz diyen Murat, ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacaklardır. Allahım Devletimize, Milletimize güç kuvvet versin, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.”dedi

Şehit Aileleri Kaymakam Oğuz Cem Murat ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz dediler.