Kaymakam Kökcü’ye Belediye BaşkanıMehmet Yaka, Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Daire Müdürlerinden Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Özcan, Fen İşleri Müdürü İsmail Hakkı Harmancı, Emlak İstimlâk Müdürü Yaşar Ali Selçik ve İmar ve Şehircilik Müdürü Nejdet Okumuş eşlik etti.

Kaymakam Kökcü ve Başkan Yaka gezilerinde mahalle muhtarlarından bilgi alarak mahalle sakinlerinin sorunlarını ve beklentilerini dinlediler.

Başkan Yaka yaptığı mahalle ziyaretlerinde şu ifadelere yer verdi: “Karapınar Belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden her bir vatandaşımızın hizmetinde çalışmak için buradayız. Belediyemizce yapılabilecek hizmetlerimizi halkımızı ayrıştırmadan her kese eşit şekilde adilce dağıtmanın düşüncesindeyiz. Belediyemizin yapacağı hizmetler doğrultusunda her fırsatta kırsal mahallelerimizi ziyaret ederek, halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Her fırsatta ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerinde ikamet eden halkımızı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlemeye, hizmetlerimizi bu doğrultuda eşit bir şekilde dağıtmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretlerinde konuşan Kaymakam Onur Kökcü, "İlçe merkezinden belirli uzaklıkta bulunan mahallelerimiziBelediye Başkanımız, Başkan Yardımcımız ve Belediye Daire Müdürleri ile birlikte ziyaret ettik. Burada yaşayan vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinledik. Devletimiz her zaman vatandaşlarımızın hizmetindedir. Vatandaşlarımızın her hizmeti bize gelen talepler doğrultusunda yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. İlçemizin her mahallesi bizim için aynıdır. Hizmetlerimizi tüm vatandaşlarımıza eşit bir şekilde ulaştırmanın gayreti içinde olacağız" dedi.