Toplantıya; Kaymakam Onur KÖKÇÜ Başkanlığında, Belediye Başkan Yrd. Halil AKER, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mustafa UYSAL, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA, İlçe Jandarma Komutan V. Zeki SEÇER, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Akif AKYURT, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdullah ALTINSOY, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri SAĞLIK, Okul Müdürleri ile Okul Aile Birliği Başkanları katıldılar.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının verimli, sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde tamamlanabilmesi amacıyla alınan ve alınacak önlemler hakkındaki yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirme toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda okulların güvenliği, eğitim kalitesinin sağlıklı ve güvenli bir ortamda arttırılmasına yönelik çalışmalar ve alınması gereken tedbirleri içeren konuşmalar yapıldı, öneriler sunuldu.

Toplantıda, eğitimin mesai kavramıyla sınırlandırılacak bir husus olmadığını belirten Kaymakam KÖKÇÜ, ülkemizin ve toplumumuzun en önemli önceliğinin eğitim konusu olduğunu dile getirerek eğitim konusunda yürütülen çalışmalar doğrultusunda belirlenen hedeflere ulaşılabilmesi için vatandaşlarımızın da desteklerinin çok önemli olduğunu, eğitim-öğretim kalitesinin artırılmasıyla ilçemizin daha iyi durumlara geleceğine olan inancını belirten KÖKÇÜ, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ve gençlerimizin huzur ve güven içerisinde bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ve almaya da devam edileceğini, eğitime yapılacak olan destek ve katkının hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini” söyledi

Toplantı, görüş ve önerilerin ardından Kaymakam KÖKÇÜ, toplantıya katılımlarından ve katkılarından dolayı bütün katılımcılara teşekkür ederek yapılan toplantı verimli bir şekilde sona erdi.