Genel Kurula Belediye Başkanı ve KARYEM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ali Ayhan Kızıl, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile ortaklar katıldı. •Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, faaliyet raporları ve denetim raporları okunarak kabul edildi. •Daha sonra konuşan Karyem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, fabrikanın kuruluşu ile ilgili bilgiler vererek, gelinen noktada ortaklara açıklamalarda bulundu.
Karyem’in 4 farklı işletmesi ile çiftçilere destek olduğunu söyleyen Başkan Mugayıtoğlu,” Çiftçilerimizi yonca, mısır ve ayçiçeği ile tanıştırdık. Her geçen gün artan bu ekimlerde onlara her türlü desteği verdik. Süt inekçiliği ile de hayvancılılığa ayrı bir ivme kazandırdık.2012 yılı itibari ile şirketimizin finansal durumunda sıkıntı doğurabilecek bir durum söz konusu değildir. Üretilen 43.570.600 kg yem üretimi gerçekleşmiş olup tamamı satılmıştır. Faaliyette bulunduğumuz süt inekçiliği ünitemizde 701 hayvan bulunmaktadır. Geçtiğimiz yıl 1.875.079 litre süt üretimi gerçekleşmiştir.” Dedi
Başkan Mugayıtoğlu fabrikada 33 kişinin çalıştığını ve yatırımlara devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Daha sonra yönetim kururlu faaliyet raporu, bilânço ve gelir tablosu okundu ve kabul edildi.2012 yılı karından %25’ni ortaklara dağıtılması oy çokluğu ile kabul edildi.