Karapınar Belediyesi, İstanbul Meydan Sahnesi oyuncularını Karapınarlı tiyatro severlerle bir araya getirdi.Tiyatro gösterisine İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca ve Eşi Hatice Karaca, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve Eşi Saniye Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Belediye Başkan Yardımcımız Emre Özsoy, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Zengin ve çok sayıda tiyatro severler katıldı. iki perdelik oyunda, Kemal Kuruçay, Deniz Oral, Tuba Erdem, Ece Müderrisoğlu ve Kemal Zeydan aynı kültür ve çevrede yetişmiş arkadaşların, farklı kimliklerini göz dolduran oyunculuk performansıyla ele aldı. Mutlulukla mutsuzluk, vefa ile hayırsızlık, dürüstlük ile sahtekârlık arasındaki ince çizginin işlendiği oyun, tiyatro severlerin büyük beğenisini topladı. İzleyicilerin kahkahalara boğulduğu oyunun sonunda sanatçıların eşsiz performansı da oyunu izlemeye gelenlerden alkış aldı. 
Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tiyatro gösterisine ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Vatandaşların katıldığı etkinlikte, 2 perdeden oluşan komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. İki arkadaşın birlikte planlayıp gerçekleştirdiği hırsızlık sonucunda yaşananları iki farklı şekilde anlatan oyunda, oyuncuların performansı alkış toplarken oyun sonunda Karapınarlı  tiyatro severler oyuncuları ayakta alkışladı.
Oyun sonrası Belediye Başkanımız Mehmet Yaka İstanbul Sahne Oyuncularını ve Yapımcı aynı zaman da Genel Sanat Yönetmeni Faruk Sofuoğlu'nu tebrik ederek çiçek ve Belediyemiz Kültür yayınlarına ait eserlerinden takdim etti Sofuoğlu'da Başkan Yaka'ya katkılarından dolayı teşekkür etti.