18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı kapsamında Şehit Aileleri ile Gazilerin ziyareti sırasında Kıbrıs Gazisi İbrahim Alnıak evinde ziyaret edildikten sonra, Gazi İbrahim Alnıak'ın torunları Mahmut Kemal, İbrahim Sait, Nida ve Nisa ismindeki dördüz bebekler İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım'ın eşi Aysel Yıldırım, Garnizon Komutanı Topçu Albay Oğuz Osman Cantürk'ün eşi Yasemin Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Yaka'nın eşi Saniye Yaka, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdüresi Hatice Soran, Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa Ceyhan birlikte ziyeret ettiler.
Dördüz bebeklerin Annesi Ayşe ve Babası İsmail Alnıak şunları söylediler," 5 Yaşında Nimet isminde kızımız vardı. Allah'ın vergisi olarak dördüz doğan bebeklerimiz ile çocuk sayımız beş oldu. Baba İsmail Alnıak, 9 aylık olan bebeklerimiz önceleri günlük bir kğ mama ve süt ile besliyorduk. Şimdi bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde 9 aylık oldular. Sulu çorba ve diğer gıdalarla beslenmelerini sağlamaktayız.
Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iki ayda bir 400. TL 2014 Yılının Ekim ayından beri bize yardım olarak verilmektedir. Bebeklerimizin bakımları gerçekten çok zor, annesi ve babası olarak bizler zorlansak da bebeklerimizi çok seviyoruz. Annelerimiz gelerek çocuklarımızın bakımlarına yardımcı olmaktadırlar. Baba olarak ben karınca kararanıca az bir gelirle mahalle bakkallığı yaparak geçimimizi sağlamaktayım. Evimiz kira ama günümüze hesapsız şükürler olsun.
Bebeklerimizin ziyaretini yapan Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın ve Garnizon Komutanımızın eşlerine, SYDV Müdiresi Hatice Soran'a, Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri ve TEMA Vakfı İlçe Gönüllü Sorumlusu Musa Ceyhan'a ziyaretlerinden dolayı memnun olduğumuzu belirtir, ailecek teşekkür ediyoruz."dediler