İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Şube Müdürleri Mustafa Uysal ve Uğur Bayram birlikte Atatürk İlkokuluna gelerek öğrencilere karnelerini verdiler.

Karne dağıtımında Okul Müdürü Ruşen Pürlüsoy, Öğretmenler, Öğrenci velileri ve öğrenciler bulundular.

İlçemizde ilkokul öğrencilerinden 3824, Ortaokul öğrencilerinden 3603 ve Ortaöğretim öğrencilerinden 2947 olmak üzere toplam 10.374 öğrenciye karneleri verildi. Ayrıca 816 okulöncesi öğrencisine gelişim raporu düzenlendiği belirtildi.

İlçemizde 2.433 öğrenci teşekkür belgesi, 2.355 öğrenci takdir belgesi almaya hak kazandığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından açıklandı.

Atatürk İlkokulunda 17 Haziran 2016 günü saat 14.00’de karne dağıtımı yıl sonu mesajında İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç şunları söyledi,” Bugün 2015-2016 eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş, 11.190 öğrencimiz karneleri ile buluştu. Yıl boyu yapılan çalışmaların karşılığını gördüğümüz bugün mutlu olan öğrencilerimiz, gelecek için daha çok çalışacak, üzüntülü olan öğrencilerimiz ise eksikliklerini giderecek ve asla hüzünlenmeyeceklerdir. Bizim için değerli olan sevgili öğrencilerimizdir.

Kıymetli velilerimiz, Karneler çocuklarımızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarını gösteren belgelerdir. Bu bilinçle öğrencilerimizin karnelerini değerlendirilirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açan suçlamalardan kaçınmalıyız. Onların iyi bir eğitim almaları ve gelecek için sağlam adım atmış olmaları hepimizin ortak hedefidir.

Geride bıraktığımız başarılı bir eğitim öğretim yılının ardından yaz tatiline girecek olan tüm öğrencilerimize sağlıklı ve huzurlu bir tatil diler, her türlü destek ve gayretlerinden dolayı yönetici, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederim.”dedi