THK Karapınar Şubesi Başkanı Vahap Özdemir, Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa Ceyhan’a şunları söyledi “ Türk Hava Kurumu’nun 89’uncu yıl sevincimizi, bizimle paylaştığınız için Türk Hava Kurumu camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum.
Cumhuriyetin ilk çeyrek yüzyılında Atatürk’ün önderliğinde ve Halkımızın olağanüstü desteğiyle çıktığımız zorlu yolda Türk Hava Kurumu olarak birçok başarıya imza attık. 89 yıllık bu güzide Cumhuriyet Kurumunun Karapınar Şube Başkanı olmaktan büyük onur duyuyorum.
Bugün Türk havacılığı, askeri boyutuyla, sivil havacılığıyla, uluslar arası ortamda ve bölgemizde güçlü ve saygın bir konuma sahipse, Türk Hava Kurumunun katkılarını anımsatmak, hakkımız ve gururumuzdur. Bu vesileyle Türk Hava Kurumu ve Türk Havacılığı uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, emeği geçenleri saygıyla anıyorum.
Özellikle 2009 yılından itibaren Kurumumuz birçok önemli projeyi başarıyla hayata geçirdi. Genel Başkanımız Osman Yıldırım, Yönetim, Denetim, Disiplin, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ve biz Şube Başkanları, geçmişteki başarıların, geleceğe taşınması için çok radikal kararlar aldık ve Kurumumuz tarihinde yeni bir sayfa açtık. 
Uygulamaya başladığımız etkin sistem sayesinde giderlerimizi minimum düzeye çekmemize rağmen havacılık faaliyetlerimizden asla ödün vermedik. Daha çok gencimiz havacılıkla tanışsın, uçmayı öğrensin, havacılık disiplini kazansın, ülkesine-milletine bağlı iyi insan olsun diye gece gündüz çalıştık. Ve bunu başardık. 5 yıl gibi kısa bir sürede Kurumumuz 300 binin üzerinde gencimize havacılık eğitimi verdi. Türkiye’nin ilk havacılık ve uzay üniversitesini 2011 yılında hayata geçti. THK Üniversitesi 4 fakülte 3 Enstitü ve 2 Meslek Yüksekokulu ile Ülkemiz Havacılığına önemli bir ivme kazandırdı.
Dünyada ki havacılık sistemine bir bütün olarak bakmak lazım bunun için de, uçakları uçuracak ve kendi uçağının bakımını yapacak hatta daha ileri giderek kendi uçağını üretecek personel yetiştirilmesi çok önemlidir. 2014 yılında, kendi kurumumuzun 89’uncu kuruluş yılında yani çok yakında inanıyoruz ki Türk Hava Kurumu uçak fabrikası tüm halkımıza, devletimize ve milletimize gönül vermiş herkesin gururlanacağı iftihar edeceği uçağını üreterek göklerdeki hak ettiği yeri alacaktır.
Biz ne gelir edersek tekrar halkımızın hizmetinde kullanıyoruz. Halktan aldığımızı halkımızla paylaşıyoruz. Özellikle her yıl binlerce gencimize ücretsiz olarak verdiğimiz havacılık eğitimleri ile THK Üniversitemizde burslu olarak okuyan öğrencilerimiz sayesinde Türk Hava Kurumu; Halkımıza, devletimize, milletimize, kısacası kendisini izleyen herkese büyük gurur ve onur yaşatmaktadır. Bu güzel günü şereflendiren konuklarımıza tekrardan hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyor ve diyorum ki bu yılda Türk Hava Kurumu’nu izlemeye devam ediniz.”diyerek sözlerini tamamladı.