Seminere Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı Metin Zengin, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çevik, Doğan Yarımoğlu, Halil Türkoğlu, Bahri Müftüoğlu, Meclis Üyeleri Mehmet Kaynak, Kazım Ataç, Murat Zararsız, Osman Kıyar, Durmuş Üner, Erhan Okumuş, Rasih Yazgan ve Mahmut Kesik katıldı.

TOBB tarafından 2015 yılı Nisan ayı sonuna kadar tüm Oda ve Borsalarda görev alan Meclis Üyelerinin sınıflar halinde katılımlarının planlandığı programa iştirak eden Meclis Üyelerimize Seminer süresi boyunca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin hizmet ve iştiraklerinden yararlanma, Dünya ve Türkiye Ekonomisi, Dış Politika, Genel Ekonomi Faiz, Döviz, Borsa, Kişisel Gelişim, Etkili Yönetim ve İletişim Becerileri, Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı TEPAV çalışmaları, Teşvikler vb. konularda sunumlar ve detaylı bilgiler verildi. 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’da seminere katılan  Meclis Üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, günümüz dünyasında bilginin en önemli servet olduğuna dikkat çekerek, 10 bine yakın meclis üyesinin bilgilendirilmesi projesinin, Odalar Birliği tarihinde bir ‘ilk’ olduğunu vurguladı.​ 365 oda ve borsamızda 10 bine yakın meclis üyemiz var. Hem yaptığımız işler bilinsin, hem de meclis üyelerimiz faydalansın diye bu projeyi hedefledik” dedi.