Konuyla ilgili açıklama yapan Karapınar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen “İlçemizde faaliyette bulunan banka müdürlerimiz ile bir araya gelerek hem ilçenin ekonomik konularında bilgi alışverişinde bulunduk hem de odamıza kayıtlı olup da yatırım yapacak üyelerimizin resmi işlemlerinde bankalardan kolaylıklar sağlanması talebinde bulunduk. Özellikle Enerji yatırımları için, yatırımcıların uzun vadeli ve düşük faizli finansman kaynağına ihtiyaçları bulunmaktadır.” dedi.

Banka müdürleri adına açıklama yapan Denizbank Karapınar Şubesi Müdürü Galip Necmi Sonat, ”TSO ilgilileri bizlerden özelliklede yatırım yapacak üyelerinin banka işlemlerinde çeşitli kolaylıklar sağlanması talebinde bulunmuşlardır. Bizler de konuyu genel merkezlerimize bildirerek konunun uzmanlarından ya bilgi alacağız ya da uzmanlarımız ilçemize gelerek TSO ilgilileri ile bilgi alışverişinde bulunarak çözüm üreteceklerdir. Biz de elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

Toplantıya katılan Ziraat Bankası Müdürü Bekir Eken, Halk Bankası Müdürü Mevlüt Ulutaş ve İş Bankası Müdürü Engin Akdoğan gerçekleşen toplantı sebebiyle memnuniyetleri ifade ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen’e teşekkür ettiklerini söylediler.