Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk Oda ve Borsalarımızın sorunlarını dinlemek ve çözümler geliştirmek maksadıyla 30 Nisan Çarşamba günü Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Katso Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, “TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk’ün odamızı ziyaret etmesi bizleri memnun etmiştir. Selçuk Başkan’la ilçemizdeki mevcut sorunlar ve çözüm önerileri hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdik. Gündemimizde yer alan Kaçak Akaryakıt ve K Belgeleri hakkında sorunları ileterek Enerji İhtisas Endüstri Bölgesinde yatırımların boy göstermesi için gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde yapılması konusunda taleplerimizi belirttik.”dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk,“Türkiye’deki 1,5 milyon işletmenin temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 365 oda ve borsasıyla büyük bir ailedir. Oda ve borsaların birlik ve beraberliği cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 hedeflerimizde Türk özel sektörünün katkısı için önem taşımaktadır. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir. Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasına yapmış olduğu ev sahipliğinden ötürü şükranlarımı sunarım”. dedi