İlçe Seçim Kurulu Müdür V. Ve Sandık Kurulu Başkanı Yasin Güngör ve Sandık Kurulu Üyeleri Mustafa Şenses, Raşit Birgül denetiminde yapılan Karapınar Ticaret Borsası Meclis Üyeleri seçimde; 241 Üyesi olan Karapınar Ticaret Borsasın’da 234 üyenin oy kullandığı, Saat 17.00’de açılan sandıktan çıkan zarf ve oy pusulası sayımında;  229 Geçerli oy, 5 geçersiz oy çıktığı, beyaz oy pusulası Ahmet Ulusoy ve ekibinin 150 oy, Yeşil oy pusulası Abdullah Zengin Tarım Ürünleri Mühendislik ve Nakliyecilik Sanayi Ticaret Ltd. yani Yusuf Zengin ve ekibinin 79 oy aldığı tespit edildi.

Karapınar Ticaret Borsası Meclis Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu;

Ahmet Ulusoy, Arı-Diri Petrol Tarım Ürünleri İnş. Sanayi Ticaret Ltd.Şti., Ecer Tarım Ürünleri Yapı Malzemeleri Pet.Ür. Ticaret Sanayi Ltd. Şti., Serdar Uysal Tarım Ürünleri Nakliye Hayvancılık Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Seya Tarım Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Süvari Tarım Ürünleri Hayvancılık ve Gübre Alım Satımı İthalat İhracat- Ticaret Sanayi Ltd. Şti., Ali Öner, Gökhan Karakaya, Halil Sayar, Kerim Kara, Salih Koçaker, Selami Ersoy, Veysel Akkaya, Veysel Barutçu olarak belirlendi.

Cuma günü Ticaret Borsası Meclisi Asil Üyeliklerine seçilenler kendi aralarında başkan, başkan yrd. Ve diğer birimlerin görev dağılımları seçimini yapacakları belirtildi.

Karapınar Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Seçiminin gerçekleşmesi nedeniyle ülkemize, ilçemize, bütün üyelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.