İftar Yemeğine, Karapınar Kaymakam V. Hacı Osman Hökelekli, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Milletvekili Adayı Faruk Sonkaya, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba ve İlçe Emniyet Md.lüğü  komiserleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Hüseyin Babur ve bazı kurum amirleri, Karapınar'da ki Banka Müdürleri, Ereğli Pancar Ekiciler Kooperatif Başkanı Talha Üzer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Cavaş ve Meclis Başkanı ile Y.K.Üyeleri, Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü ve Meclis Başkanı Süleyman Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karapınar Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Konya'da ki Karapınarlılar Dernek Başkanı Fikret Danış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karapınar'da ki mali müşavir ve muhasebeciler, İslik ve Kayalı eski Belediye Başkanları Necati Karakara, Ali Ünver, Karapınar Belediye Meclis Üyeleri, Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık ve Mahalle Muhtarları, Karapınar Ticaret Borsası Başkanlığı Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret Borsası Başkanlığına ait üyeler ile basın mensupları katıldılar.
Ev Sahibi Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz dediler ve Ahmet Ulusoy iftar için yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi, "Onbir ayın Sultanı mübarek Ramazan Ayında iftar programında sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtiyor, iftar programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum ve en derin saygılarımı sunuyorum. Bu mübarek günde iftarlarımızı birlikte açmaktan güzel bir şey yoktur zannederim. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın, hepinize afiyet olsun."dedi
Sultan Selim Cami İmam-Hatibi'nin saatinde Akşam ezanı okumasının ardından yaptığı çok güzel duanın ardından iftarlar birlikte yapıldı. 700'e yakın katılımın olduğu iftar için hazırlanan yöresel yemekler verilen hizmetler katılımcılardan büyük bir beğeni kazandığı görüldü. Yemekten sonra misafirlere ve diğer katılımcılara çay ikram edilerek sohbetler yapıldı. Katılımcılar iftar programından memnun bir şekilde ayrıldılar.