Dünyada küresel krize dönüşen salgın maalesef ülkemizde de gün geçtikçe hızlıca yayılmaktadır. Sağlık Bakanlığı’nın önermiş olduğu 14 Kural’a ek olarak sosyal medyada yayılan 'evinde kal' çağrılarına karşı KARAPINAR SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ olarak daha hassas olmanızı bekliyoruz. Bu salgının Karapınar’da etkisini göstermemesi adına özellikle 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağına, tüm halkımızın ve üreticilerimizin zaruri ihtiyaçları olmadığı sürece ‘evinde kal’ çağrılarına uymalarını rica ediyoruz.

İnsan sağlığına zararsız içerikler kullanarak Birliğimizin dezenfekte işlemleri Karapınar Belediyesi Tarafından yapılmıştır. Her gün belirli saat aralıkları ile İdari Binamızı, Süt Alım Yerimizi, Laboratuarımızı ve Satış Mağazamızı dezenfekte ederek hijyenik hale getiriyoruz.

Gecesini gündüzüne katarak, fedakârca görev yapan; bizlerin sağlığı için Corona Virüsü ile canları pahasına mücadele eden başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca ve Tüm Sağlık Personellerine tüm samimiyetimizle kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Kurumsal olarak uygulayacağımız tedbirlerle yeniden, mutluluk ve sağlık dolu günlere kavuşacağımıza inancımız tamdır. Bu zorlu dönemi ülke olarak atlatarak sağlıklı günlerde buluşmayı diliyoruz.

Corona Virüs sebebiyle olası riskleri önlemek adına Birliğimize gelmeden, iletişim numaralarımız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.İletişim Numaralarımız:

-Karapınar Süt Üreticileri Birliği Sabit Hattı : 0332 755 57 96

-Süt Alım Hattı  : 0536 481 12 83

-Destekleme Hattı   : 0534 590 92 24

-Yem Sipariş Hattı  : 0531 936 83 26

-Küpe İhbar Hattı   : 0531 936 83 29