Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karapınar'ın emektar Sandıklı Mahalle Muhtarı şunları söyledi, Hastalandığımdan bugüne kadar Konya'da ki hastanelerde olsun, Karapınar Devlet Hastanesinde olsun ziyaretçilerim hiç eksik olmadı. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyen Muhtar Ersoy, Karapınar Devlet Hastanesinde bana ve diğer hastalarımıza gerçekten ilgi ve alaka çok güzel, burada Karapınar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Hüseyin Babur'a, Dâhiliye Uzman Doktorumuz Betül Bahar'a, servis hemşireler Esra Özen, Sibel Togay, Ayşegül Coşkun, Sema Ceyhan, Yasemin Yapıcı, Elif Akkuş, Meliha Özaydın ve diğer hizmetlilere gece gündüz demeden özverili bir şekilde bizlere gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hastanemiz gerçekten çok bakımlı ve güzel, Karapınarlı olarak tek isteğimiz uzman doktor sayımızın artmasıdır diyen Ersoy, bu konuda da siyasilerimizin, yetkililerimizin ve Devlet Hastanesi Başhekimimizin ve diğer yetkililerin gayret gösterdiklerine yürekten inanıyorum."dedi
Yeşilpınar Gazetesi olarak, odalarında yatmakta olan Nebi Diri, Zafer Evren ve diğer hastaları ziyaret ettiğimizde Karapınar Devlet Hastanesi yetkililerinden, doktorlarından ve hemşirelerinden ve yaptıkları hizmetlerinden çok memnun olduklarını, ancak bazı eksikliği hissedilen uzman doktorların fazlalaşması konusunda aynı düşünceleri taşıdıkları gözlendi.
Sandıklı Mahalle Muhtarı Haydar Ersoy geçici olarak muhtarlık görevini Hayati Zengin'e devrettiğini, iyileşmesinden sonra severek yaptığı muhtarlık hizmetine devam edeceğini söyledi.
Bizde, Sandıklı Mahalle Muhtarımız Haydar Ersoy ve diğer hastalara geçmiş olsun dileklerimizi iletir, biran önce iyileşerek görevlerine dönmelerini temenni ediyoruz.