Yeni görevine başlayan Adil Ünsal, 1973 Niğde-Ulukışla doğumlu olup, Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden 1995 yılında mezun oldu. Askerlik görevini yedek subay olarak yaptıktan sonra Maliye Bakanlığı’nın 1998 yılında açtığı sınavı kazanarak Mersin İli Aydınlık İlçesi Malmüdürlüğünde göreve başladı. Daha sonra 2007 yılında görevde yükselme sınavını kazanarak Şanlı Urfa- Bozova ilçesinde Malmüdürü Vekili olarak 2010 yılına kadar görev yaptı. 2010-2015 yılları arasında Yozgat İli, Yerköy İlçesinde Malmüdürü, 2014-2017 yılları arasında ise Balıkesir Defterdarlığında Muhasebe Müdürlüğü yaptı. Maliye Bakanlığı’nın 2017 yılı atama döneminde Konya İli-Karapınar İlçesine Malmüdürü olarak atandı.

21.08.2017 tarihi itibariyle İlçemizde görevine başlayan Adil Ünsal evli ve iki çocuk babasıdır.

Malmüdürü Adil Ünsal şunları söyledi,” Maliye Bakanlığımızın ilçemizde temsilcisi olarak Karapınar halkına Kanun ve Mevzuatlar çerçevesinde titiz ve çözüm odaklı hizmet sunmaya gayret edeceğim. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrak yarışını en iyi ve en verimli bir şekilde devam ettireceğim.”dedi

Yeşilpınar Gazetesi ailesi olarak, İlçemize Malmüdürü olarak görevine başlayan Adil Ünsal’a yeni görevinde sağlık sıhhat içerisinde üstün başarılar diliyoruz.