Okul Müdürü Muhammet Aylıdere bu konuda şunları söyledi “ Karapınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi birinci dönem Kasım ayı içerisinde okul içerisinde bir odanın Okul kütüphanesine yeniden dönüştürülerek bütün tefrişatı yapılmış ve okulun kütüphanesinde mevcut kitapların yok denecek kadar az olması nedeniyle vatandaşlarımızdan kitap bağışı beklemekteyiz.

Ayrıca Kasım ayı içerisinde Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından okulumuza gönderilen ödenekle 8 adet sınıflarımıza bilgisayar temin edilerek,  projeksiyon cihazları taktırıldı, Öğretmenler odası ile Çocuk Gelişim atölyesi de bu gelen ödenekle tefrişatları yapıldı, Okul Aile Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin destekleri ile de okulumuz içerisinin boya ve badanası yeniden sil baştan yapılarak okulumuza yeni bir çehre kazandırılmıştır diyen Müdür Aylıdere, 2012–2013 Eğitim-Öğretim döneminden itibaren tamamen kız öğrencilere yönelik Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Yiyecek, İçecek Hizmetleri bölümleriyle eğitim-öğretim vermektedir. Karapınar Kız Teknik ve Meslek Lisesinde öğretmen kadrosu eksiğimiz bulunmamaktadır. Öğrenci sayımızın artırılması yolunda öğrenci velilerimize de önemli görevler düşmektedir. Bu konuda öğrenci sayımızın artırılması yolunda vatandaşlarımızın da desteklerine ihtiyacımız vardır”dedi

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, Karapınar Kız Teknik ve Meslek Lisesini gezip yerinde gördük. Okulda takdire şayan çalışmaların olduğunu ve Okul Kütüphanesinin, Öğretmenler Odasının, Sınıfların, Çocuk Gelişim Atölyesinin çok güzel bir şekilde tefrişatının ve dizaynının yapıldığını ancak okul kütüphanesinin kitapla doldurulması yolunda vatandaşlarımızın kitap bağışlarına ihtiyacı olduğu görülerek, Kuruluş Başkanlarımızın, işadamlarımızın, esnaflarımızın, vatandaşlarımızın bu konuda desteklemelerini arzu ediyor, Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve Öğretmenlerine okulun güzelleşmesi ve eksikliklerinin giderilmesi yolundaki çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.