Düzenlenen iftar programına İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanı  Mehmet Yaka, Cumhuriyet Savcısı Kübra Yedikardeş, Hakimler, Savcılar, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Başkanları, STK Başkanları, Muhtarlar ve Emniyet Mensupları katıldı.

Emniyete göstermiş oldukları desteklerden dolayı, İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat’a, Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya, Derneğe yardımda bulunan STK Başkanlarına, Karapınar Emniyet Hizmetleri Geliştirme Derneği Yönetimine plaket takdiminde bulunuldu.

programına İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat “Kahraman Polis Teşkilatımızın Polis Haftasını kutlayıp, emniyet teşkilatımızın ilçemizde her zaman huzuru ve güvenliği her daim üst düzeyde ve gayretli bir şekilde sağlamasından dolayı tüm polis teşkilatına minnettar olduğunu belirtti”.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka “Vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası'nı kutluyorum. Türk Milleti, Emniyet Teşkilatımıza her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya devam etmektedir. Vatanı ve milleti uğruna canlarını veren Polis Teşkilatı mensuplarının anlamlı gününü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, görev başında bulunan polislerimize minnet ve saygılarımı sunuyorum” dedi.Emniyet Müdürü Muharrem Mete, katılım yapan herkese teşekkür etti.