Kaymakam Ramazan Yıldırım ve beraberindeki heyet Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin sorunlarını ve isteklerini dinlediler.

Dernek Başkanı Murat Aldanmaz “ Dernek binasının kira olduğunu ve yerlerinin çok dar olması nedeniyle bazı projelerini gerçekleştiremediklerini ve çalışmalarının aksadığını söyledi.

Kaymakam Ramazan Yıldırım, Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşama aktif olarak katılma konusundaki sıkıntılarını ortadan kaldırmaya ve tüm vatandaşlarımıza sunulan kamusal hizmetlerden sorunsuz bir şekilde yararlanabilmelerine yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir. Diyen Kaymakam Yıldırım, her insanın potansiyel bir engelli adayı olduğunu, engelli olmamak için bunun bilincinde ve tedbirli olmak gerektiğini belirtti.

Engellileri sadece 3 Aralık Engelliler Günü'nde değil her zaman hatırlanması gerektiğini ifade eden Yıldırım, şunları söyledi:"Bizler sürekli engellilerin yanında olmaya çalışıyoruz, diğer sıkıntılarla alakalı bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu günde kendilerini ziyaret ettik. Günlerini kutladık. Ben bütün engellilerimizin engelliler gününü kutluyorum. Engellilerin engelsiz bir yaşama sahip olması için başta idareciler olarak bütün imkânları seferber edip onların engellerini ortadan kaldırma noktasında onlara gerekli yardımı yapmamız lazımdır." Dedi

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, 3 Aralık Engeller Günü nedeniyle Engelliler Derneğini ziyaret etmekteyiz. Hizmetlerimizde engelli vatandaşların dilek ve isteklerini her zaman göz önünde bulunduracağız diyen Başkan Yaka, engelli çocuklara birer kol saati hediye etti.

Karapınar Engelliler Derneği Başkanı Murat Aldanmaz, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürüne teşekkür ediyorum”dedi