Hafta sonu Ereğli' de oynadığı karşılaşmada Ereğlispora 1-0 yenilmesine rağmen en yakın takipçisi Beyşehir Belediyesporunda Akşehir' e yenilmesi ile 4 puan farkın korunması sonucu şampiyonluğu garantiledi.
Tarihindeki en  büyük başarıyı elde eden yeşil siyahlı takımımız grubunda en fazla gol atan en az gol yiyen en az yenilen takım olarak rekorları da elinde bulunduruyor.
Pazar günü Ereğli Atatürk stadyumuna 2 otobüs ve 25 taksi ile çıkartma yapan yeşil siyahlı taraftarlar takımımızı 90 dakika boyunca desteklediler.Beyşehir' in yenildiği haberinin gelmesi ile birlikte takımımız şampiyonluk turunu Ereğli' de atmış oldular.
Maç sonunda futbolcularımız ile taraftarlar şampiyonluğu kutlarken maç öncesinde yaptıkları şovlarla Ereğlili seyircileri susturdular.
Kulüp başkanı Ahmet çelebi zor bir sezon yaşadıklarını ama şampiyonluğun kendilerinin hak ettiğini söyledi.
Emeği geçen herkese teşekkür eden başkan Çelebi," hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Kimi zaman kötü top oynadık veya yenildik. Futbolcularımızın kalitesi şampiyonluk yolunda bizlere güven verdi. İlçemizin kazandığı bu başarıda en büyük pay sahibi belediye başkanımız Mehmet Mugayıtoğlu' na aittir. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.