İçerisinde bulunduğumuz mevsimde hava sıcaklığının 35–38 derecelere ulaşması nedeniyle Acıgöl’e serinlemek ve yüzmek için Karapınarlı ve Karapınar dışından gelen yerli yabancı vatandaşların ve turistlerin uğrak yeri olan Acıgöl’e Karapınar Belediye Başkanlığının vermiş olduğu hizmetin kayda değer olduğu görüldü.

Belediye Başkanlığınca su tankeri aracı ile Acıgöl’de mevcut olan Duş ve soyunma kabinlerinin ihtiyacı olan su depolarının devamlı bir şekilde doldurulduğu ve bu hizmetinde göle serinlemek ve yüzmek için gelen vatandaşlar tarafından takdir edilmektedir.

Acıgöl’e yüzmek ve serinlemek için gelen vatandaşlarımızdan TEMA Vakfı İlçe Gönüllü Sorumlusu ve Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa Ceyhan şunları söyledi. “ Konya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulunca birinci derecede doğal sit alanı olarak ilan edilen göllerimizden Acı Göl, Meke Gölü, Çıralı ve Meğil Göllerinin ilçemiz sınırları içerisinde olması Karapınar’ımız için büyük bir şanstır. Doğal görünümü bozulmamış, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan bu göllerimizden Acıgöl’e serinlemek ve dinlenmek için gelen binlerce vatandaşları kucaklamakta ve buralardan memnun bir şekilde ayrılmalarına vesile olmaktadır. Karapınar Belediye Başkanlığınca Acıgöl’e yüzmeye ve serinlemeye gelen vatandaşların rahat etmesi ve kullanması için Acıgöl sahiline kum dökerek hizmete sunduğu duş ve soyunma kabinleri gerçekten çok iyi oldu. Haftada birkaç kez Karapınar Belediyesince özellikle yaz mevsiminde su tankı araçları ile duş ve soyunma kabinlerinin su ihtiyacını gidermesinden dolayı memnuniyetimi belirtiyor ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya yapınış olduğu bu güzel hizmetten dolayı şükranlarımı sunuyorum.”dedi