Kahvaltı programına Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim Önal ve Fazlı Cankaya, önceki dönem Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Özel Karapınar Mimar Sinan Anadolu Lisesi Müdürü Ali Bozaklı, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uysal “2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başı seminer çalışmalarına bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. Bir haftalık seminer döneminden sonra 9 Eylül 2019 Pazartesi günü 57 okul ve kurumumuzda, 629 öğretmenimiz ve yaklaşık 11 Bin öğrencimizle eğitim öğretime başlayacağız inşallah. İlçemize yeni atanan öğretmenlerimize ve tatilden dönen öğretmenlerimize hoşgeldiniz diyorum. Değerli öğretmenlerim bu yıl en son yapılan sözleşmeli atamalarında ilçemize 80 öğretmenimizin ataması yapıldı, bunlardan 79 öğretmenimiz belgelerini teslim etti. İnşallah güvenlik soruşturmaları tamamlandıktan sonra göreve başlayacaklar. Değerli mesai arkadaşlarım biz büyük bir aileyiz onun için birkaç yıldır öğretim yılının ilk mesaisine bütün aile bireyleriyle beraber böyle bir kahvaltı programlarıyla başlıyoruz. Bu büyük aileye dahil olan her zaman için bizlere eğitim camiasına desteğini esirgemeyen ve bu kahvaltı programımızın sponsorluğunu yapan Belediye Başkanımız nezdinde Karapınar Belediye Başkanlığına, programda emeği geçen arkadaşlarımıza ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının sağlıklı huzurlu başarılı olması temenni ederim” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker yaptığı konuşma da “ 2019-2020 yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diliyorum. Değerli öğretmen arkadaşlarım içinizde bir arkadaşınız olarak, yıllarca eğitim camiasının içerisinde bulunmuş biri olarak geleceğe yeni nesiller yetiştirmek hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerimle tekrar 2019-2020 yeni eğitim öğretim yılının hepinize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka program konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “hepiniz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı olan kahvaltı programımıza hoşgeldiniz. Değerli Öğretmenlerimiz Allah nasip ederse bugün itibariyle 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı başlamış bulunuyor. Geleceğin nesillerini yetiştirmek sizlerin elinde. Tabiki öğrencilerimizin gayretleri ve sizlerin destekleriyle çocuklarımızı geleceğe yetiştirmek için bugün start verildi. Ben bu yeni dönemin hepinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Türkiye standartlarını düşündüğümüz zaman fiziki olarak ilçemiz güzel bir yapıya sahip. Aynı zamanda bunun yanında eğitiminde kaliteli olması, çocuklarımızı geleceğe yetiştirmemiz sizlerin özverili çalışmalarıyla ve gayretleriyle, çocuklarımızı layık olduğu yerlere gelmeleri için bütün çabayı birlikte sarf edeceğiz. Yeni dönem İlçe Milli Eğtim Müdürü olan Mustafa Uysal’a yeni görevinde başarıla diliyorum. Ben yeni dönemin tekrar tüm Milli Eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni eder, saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.