Dışa bağımlılığı azaltarak tüm malzemeleri ve eksikleri kendi bünyesinde yapmaya gayret gösteren Karapınar Belediyesi, kısa bir süre önce Uğur Mumcu Parkı’nda bulunan alanda faaliyete başlattığı Marangoz atölyesi ile şu anda faal olan ve ilçeye yeni yapılması planlanan tüm park ve bahçelerde, mesire ve piknik alanlarında, kamu alanlarında kullanılmak üzere oturma banklarının yapılmasını ve masalar, çeşitli kamelya ve benzeri gibi birçok ağaç malzemelerinin de bakım ve onarım yapılmasını sağlayacak.

Marangoz Atölyesi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Yaka “Karapınar Belediyesi olarak her gün gelişiyoruz güçleniyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde yeni faaliyete geçirdiğimiz marangozhanemizle beraber usta elemanlarımızda alandaki oyun gruplarında, banklarda ve masalarda oluşan tamiratları yerinde tamir etme imkânımız oluyor ve bunun haricinde de ayrıyeten yeni bir bankı ve masayı sıfırdan imal etme imkanına sahip olduk. Böylelikle ekonomik ve sağlam kullanışlı bir halde vatandaşlarımızın ihtiyacı olduğu kamu alanlarında uygun olan yerlere ihtiyacımız nispetinde kullanacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Marangoz Atölyesi incelemesinde Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya Başkan Yardımcısı Halil Aker, Park ve Bahçeler Müdürü Hakkı Ceyhan ve Zabıta Müdürü Talip Karagöz eşlik etti.