Karapınar Belediyesi birçok bölgede çalışmalarını sürdürürken, sathi kaplama asfalt sezonunu açtı. Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyeleri, Oymalı Mahalle Muhtarı Ali Avcı, Fen İşleri Müdürü İsmail Hakkı Harmancı ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ile dualar eşliğinde ve kurban keserek ilk sathi asfalt yol yapımı Oymalı Mahallesi yollarında gerçekleşti.
Belediye Başkanı Mehmet Yaka açıklamasında, "İlçe Başkanımız ve Meclis Üyeleri arkadaşlarımızla birlikte 2020 sathi kaplama asfalt programımızda yapılan yolları yerinde denetliyor ve hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz. 2020 yılı için planladığımız sathi kaplama asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Gerçekten zor bir süreç yaşıyoruz. Covid-19 olayından dolayı bazı arkadaşlarımızın görev yapamamasından dolayı sıkıntılar yaşanıyor. Ama mesai arkadaşlarımız bu süreci de kendilerinden fedakârlık göstererek telafi etmeye çalışıyorlar. İlçemizde planlanan yollarımızın yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor. Ben bu vesileyle Fen İşleri Müdürlüğümüz ve ekip arkadaşlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyor hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Oymalı Mahalle Muhtarı Ali Avcı "Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.