Cumhuriyet Meydanı, Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Sergi ve Sebze Pazarı, Selimiye Külliyesi Önü, Hacı Ömerli Camii ve KOMEK Önünde aşurenin dağıtımı gerçekleşti.

Aşure dağıtımına İlçe Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Başkan Yardımcımız Halil Aker, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, Meclis Üyesi Erol Parlak ve Daire Müdürleri ile birlikte Cumhuriyet Meydanında kurulan aşure standında vatandaşlarla sohbet ederek aşure ikramında bulundular.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka; “Belediyemiz tarafından bu sene gerçekleştirdiğimiz aşure gününün hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Aşure Günü’nün; paylaşmanın, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Yaka, "Muharrem ayı dolayısıyla, vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. İdrak ettiğimiz, Muharrem ayı ve Aşure Günü’müzün tüm hemşehrilerime huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim" şeklinde konuştu. Vatandaşlar Aşure ikramı için Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Kaymakam Kökçü, Başkan Yaka ve beraberindeki heyet aşure dağıtımından sonra Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Sebze ve Sergi pazarında Pazar esnafını gezerek hayırlı işler temennisinde bulundular.