Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan değerlendirme kuruluna; Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Celal Gezici – AFIAP (KONFAD – Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği), Erkan Mumcu (KONFAD – Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği), Necip Evlice (FSK – Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği) ve Dr. Öğr. Üyesi Nihat Şirin (N.E.Ü. Ahmet Keleşoğlu Eğ. Fak. Resim ABD.) katılımıyla belirlendi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka; “Karapınar Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz ilçemiz sınırları içerisindeki doğal güzellikler, kültürel değerler, tarihi mekanlar, şehir dokusu gibi unsurların konu edildiği 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’na toplam 534 adet fotoğraf yarışmamıza katılarak jüri üyelerince belirlenen değerlendirme sonucunda Birinci olan fotoğrafa 4.000 TL, İkinci olan fotoğrafa 3.000 TL, Üçüncü olan fotoğrafa ise 2.000 TL, Mansiyon olan 3 adet fotoğrafa 500 TL ve Sergileme olarak dereceye giren 30 adet fotoğrafa ise 250’şer TL ödül hak kazanmışlardır. Belediyemizin düzenlemiş olduğu yarışmaya Türkiye’nin birçok ilinden katılım sağlanmış olup, amacımız ilçemiz için görsel bir arşiv oluşturmak ve bunu geleceğe miras olarak bırakmaktır. Karapınar Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’ndaki görevli Jüri Üyelerimize ve yarışmaya fotoğrafları ile katılım sağlayan değerli yarışmacılarımıza teşekkür ediyor, kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyorum. Belediye olarak bu tür faaliyetlerin devam edeceğini buradan belirtmek istiyorum” dedi.

Program sonunda Belediye Başkanı Mehmet Yaka Jüri Üyelerine plaket takdim ederek teşekkür etmesinin ardından, Celal Gezici ve Erkan Mumcu tarafından Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya plaket ve ‘Konya Bir şehirde 300 fotoğraf’ bulunan kitabı hediye ettiler.

KAZANANLAR👇

https://sonuc.tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma-sonuc/2020/sonuc/karapinar-belediyesi-1-ulusal-fotograf-yarismasi-tr