06.11.2014 günü saat 13.00’de S.Ü. Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasının açılış töreninde yoğunluktan dolayı plaketleri verilemeyen ve MYO yaptıkları değerli desteklerinden dolayı Prof.Dr. Hakan Yalçın, Karapınar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozaklı’yı ve Karapınar Barutçu Kız Öğrenci Yurdu sahibi Güner Barutçu’yu makamlarında ziyaret ederek plaketlerini takdim etti.

S.Ü. Karapınar Aydoğanlar MYO Müdürü Prof.Dr. Hakan Yalçın bu konuda şunları söyledi “ Aydoğanlar MYO yeni binamızın açılış töreni çok başarılı geçti ancak yoğunluktan dolayı plaketleri verilemeyen bazı sivil toplum kuruluşu ve şahıslar olmuştur. plaketlerini Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozaklı’ya ve Karapınar Barutçu Kız Öğrenci Yurdu sahibi Güner Barutçu’ya Meslek Yüksekokulumuza yaptıkları değerli desteklerinden dolayı plaketlerini takdim etmekten dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum diyen Prof.Dr.Hakan Yalçın,

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle MYO’muzda yaklaşık 800’e yakın Öğrencimiz eğitimine devam etmektedir. MYO’muzda Gıda İşletme, Veterinerlik, Yönetim ve Organizasyon bölümü olmak üzere; toplam üç bölüm ve bunların altında da 6 adet programımız bulunmaktadır.

Selçuk Üniversitesi’nin en önemli amacı; Dünya çapında Üniversite olmayı amaçlamak, aynı zamanda öğrencilerin tercih ettiği, mezunları tercih edilen ve sürekli değişimi hedefleyen bir Üniversite olmaktır. Üniversitemiz belirli bir strateji ve plan çerçevesinde; Konya İli ve Bölgesi başta olmak üzere, ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yaparak, Üniversite- Sanayi- Toplum işbirliğini sağlamada öncü olmayı hedeflemiş bir eğitim kurumumuzdur.

MYO olarak da, Üniversitemiz ile aynı konsept içerisinde, öğrencilerimizi sürekli toplum yararını gözeten, nitelikli ve kalifiye meslek sahibi yaparak, hem teorik hem de uygulamalı eğitim konsepti içerisinde orta ve üst kademe yönetici adaylarını en iyi şekilde yetiştirmek ve hayata hazırlamak en büyük amacımızdır.

Yeni binanın yapılmasında emeği geçen, destek ve katkı veren herkese teşekkür ediyor, yeni binamızın ilçemize ve okulumuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”dedi

Karapınar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozaklı ve Karapınar Barutçu Kız Öğrenci Yurdu sahibi Güner Barutçu’da MYO Müdürü Prof. Dr. Hakan Yalçın’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.