Gündüz 14.30’daki oyun öğrencilere, akşam 19.30’daki ise protokol ve yetişkinler olmak üzere iki seans olarak sergilendi.

            Akşam sergilenen oyuna İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca ve eşi Hatice Uyar Karaca, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve eşi Saniye Yaka, Başkan Yardımcısı Emre Özsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Daire Amirleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

            Tiyatro oyunu sonunda seyirciler oyuncuları ayakta alkışlarken oyuna ilgi ve alakanın çok fazla olduğu görüldü.  Belediye Başkanı Mehmet Yaka, “Sosyal ve Kültürel anlamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müz tarafından tertip edilen tiyatro oyununun gündüz seansını öğrencilere, akşam seansını protokol ve yetişkinler olmak üzere iki seans olarak yaptıklarını belirtti. Karanfil Kokusu isimli belgesel tadındaki trajikomik oyunu beğenerek izlediğini çoğu zaman duygu dolu anlar yaşattığını ifade etti. Oyun sonunda Tiyatro Pencere ekibine tek tek tokalaşıp teşekkür eden Başkan Yaka oyunculara hediye takdim etti. Protokol ve seyirciler Tiyatrodan sonra oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.