İlçemizde Sazlıpınar İlköğretim Okulu,  Hotamış İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda müdürlük yapan yapan Ramazan BIYIKLIOĞLU, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapmış olduğu sınavları kazanarak şube müdürü olmaya hak kazanmıştı. 
Bulunduğu okullarda birçok başarılı çalışmalar yapan ve  ilçemizde yaklaşık yedi yıldır hizmet veren Ramazan BIYIKLIOĞLU’na Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Öğretmenleri veda yemeği  ve günün anısına  hediye  verdi.
Ramazan BIYIKLIOĞLU’a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da veda yemeği verildi. Veda yemeğine okul müdürleri de katıldı.
Veda yemeğinde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ, “Ramazan BIYIKLIOĞLU ilçemize uzun yıllar hizmet ederek başarılı çalışmalarda bulunmuştur. Bizler  kendisiyle çalışmaktan da çok memnunduk, hizmetlerinden dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz.. Yeni görevi olan Nevşehir İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde kendisine başarılar diliyorum.
Ramazan BIYIKLIOĞLU, “Yaklaşık yedi yıldır Karapınar’da bulunuyordum, burada bulunmaktan ve buraya hizmet vermekten gurur duydum, şimdi de buradan  mutlu bir şekilde ayrılıyorum, sizlerle birlikte uyumlu bir çalışmamız oldu, Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.