Merkezi Ankara’da bulunan Köy ve Mahalli İdareleri Muhtarlar Dernek Genel Başkanı Osman Kaya, Mustafa Turan, Karapınar Muhtarlar Dernek Başkanı Fethi Savur ve Yönetim Kurulu üyeleri ile merkez, köy ve belde Mahalle Muhtarları katıldı.
Açılış ve yoklamadan sonra Divan Başkanlığına Köy ve Mahalli İdareleri Muhtarlar Dernek Başkanı Osman Kaya, Katip Üyeliklere Mustafa Turan ve Metin Türkoğlu oy birliği ile seçildiler.
Gündemde bulunan Atatürk ve Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu,
Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyetler raporu okunarak kabul edildi.
2011,2012,2013 yılı ile 01.01.2014- 20,04.2014 tarihindeki işletme hesap hülasası okunarak kabul edildi.
2014 Yılı taslak bütçe görüşülerek karara bağlandı.
Karapınar Muhtarlar Derneği Asil Üyeliklere Fahri Sağlık, Ali Fidan, Fikri Karabacak, Mehmet Karakoca, Mustafa Sarıkaya, Ahmet Sayar, Selami Genç seçildiler.
Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine,  Adem Aydemir, Mehmet Saçlı, Cengiz Emekli seçildiler.
D   ilek ve temennilerde daha önce Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Savur ve ekibine şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.
Toplantıdan sonra Yeni Yönetim Kuruluna seçilen Asil Üyeler kendi aralarında toplanarak görev dağılımında bulundular buna göre;
Fahri Sağlık Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanlığına,
Ali Fidan Muhtarlar Dernek Başkan Yardımcılığına,
Fikri Karabacak Genel Sekreter
Mehmet Karakoca Muhasip Üyeliğe
Mustafa Sarıkaya, Ahmet Sayar, Selami Genç üye olarak görev aldılar.
Denetim Kurulu kendi arasında yaptığı görev dağılımında ise Denetim Kurulu Başkanlığına Adem Aydemir, Üyeliklere Mehmet Saçlı ve Cengiz Emekli üyesi olarak belirlendi.
Muhtarlar Dernek Başkanlığına yeni seçilen Fahri Sağlık şunları söyledi “ Şimdiye kadar başarılı bir şekilde görev yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Fethi Savur ve Yönetim Kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Genel Kurul toplantımızda Karapınar Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğine bizleri seçen muhtar arkadaşlarıma katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonra da ben ve ekibimle birlikte başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum”dedi
Bizde yeni seçilen Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık ve ekibine görevlerinin hayırlı olmasını dilerken, yeni görevlerinde başarılar temenni ederiz.