Karapınar Garnizon Komutan V. Piyade Yüzbaşı Ufuk Devam, Karapınar’da 5 yıla yakın İlçe Jandarma Komutanı olarak başarılı görevler yapan ve Kırıkkale-Balışeyh ilçesi J.Karakol Komutanı olarak tayini çıkan  J. Astsubay Bçvş. İsmail Yürekli beraberinde Asayiş İstihbarat Kısım Amiri Hüseyin Demirkol ve Karapınar İlçe Jandarma Komutanlığında görevli iken diğer il ve ilçelere tayinleri çıkan komutan Serkan Çetinbağ, Personel Kısım Amiri Murat Alum, Trafik Tim Komutanı İsmail Sırkıntı ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba’ya makamında veda ziyaretinde bulundular.

Karapınar’dan diğer İl ve İlçelere tayinleri çıkan İlçe Jandarma Komutanı J. Astsubay Bçvş. İsmail Yürekli, Serkan Çetinbağ, Murat Alum, İsmail Sırkıntı Karapınar’da görevleri süresince sorumluluk alanlarımızda ilçemizin asayiş, huzur ve güvenliği için ilçemiz yetkilileri ile uyum ve dayanışma içerisinde görev ve sorumluluklarımız alanlarında çok başarılı görevler yaptığımıza inanıyoruz. Karapınar halkından ve Karapınar’dan memnun bir şekilde ayrılıyoruz.”dediler.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba, makamına yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ve birlikte çok faydalı bilgi alışverişinde bulunduklarını bundan dolayı ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyorum”dedi (M.Ceyhan)