İslik Belediyesi 2013 yılı içerisinde 3 km (15000 bin metrekare) asfalt çalışması yaptığını bildirildi.

Belediye Başkanı Necati KARAKARA, yaptığı açıklamada, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet MUGAYITOĞLU başta olmak üzere, Başkan yardımcısı Duran KARAGÖZ, Fen işleri Müdürü Mehmet ÖZCAN ve emeği geçen tüm çalışanları ve ekiplerine teşekkür ettiklerini ifade etti.

Karakara hedeflerinin yapılan çalışmalar sayesinde Kasabamızı güzel ve modern bir görünüme kavuşturmak olduğunu belirtti.

Mali imkânlarımız kısıtlı olmasına rağmen, Kasabamızda 2012 yılı içerirsinde yapılan içme suyu şebekesi nedeniyle tüm sokaklarımız kazılmış ve zorunlu olarak halkımız toz ve çamura mahkum edilmişti. Bu sorunları çözmek için yaptığımız plan çerçevesinde geçtiğimiz yılın sonunda kasabamızdaki yolların  %80 ine yakın kumlama yapılmış Kasaba içerisine yaklaşık 3.000 metre kare asfalt, yaklaşık 4000 metrekare Kilitli Parke Taşı ve Bordür döşenmişti.

 Bu yıl da Karapınar Belediye Başkanlığı tarafından Kasabamıza 3 km (15000 metrekare) asfalt çalışması yapılmıştır. Ayrıca Çoğulu Kum Ocağından 5 000 ton mucur alınarak köy içerisindeki yollarımız mucurlaşmıştır.

İslik Belediye Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın daha rahat etmeleri ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız devam etmektedir."