Noter İşçi Kura çekimine, Belediye Başkan Yrd. Emre Özyoy, İlçe Noter V. İsmet Ali Kocaerkek, İŞ- KUR Konya İl Müdürlüğünden İş ve Meslek Danışmanları Taner Günay ve Ertan Balcı, Belediye Personel Müdürü İsmail Hakkı Harmancı, Park ve Bahçeler Müdürü Hakkı Ceyhan bulundular.

İŞ-KUR kanalıyla Belediye Başkanlığına noter kura çekimi ile alınan işçilerin çalışma süresi 02 Temmuz 2018 tarihinde başlayıp 31.12.2018 tarihinde sona ereceği ve noter çekilişine katılan işçilere yönelik olarak işteki çalışma koşulları ve şartları yetkililerce açıklandı ve birinci Listeden müracaat eden 41 kişinin 35 işçi asil, kalanı yedek, ikinci listenin tamamı yedek olarak Noter Kura çekimi ile belirlendi.

Noter V. İsmet Ali Kocaerkek tarafından yapılan Kura çekilişi ile belirlenen 35 İşçinin isimleri; Şenol Çalış, Mahir Yaşar, Fatmana Aykaç, Fuat Karaca, Tuğba Tarhan, Reşadiye Kaya, Kazım Ocakcı, Beyhan Dinç, Özdemir Turuç, Ümmügülsüm Karaca, Mustafa Şencan, Kevser Korkusuz, Hasan Ala, Hüseyin Karataş, Seyit Yardımcı, Ayşe Çelik, Cavit Boztaş, Süleyman Kaşdemir, Zeynep Atabay, Halil Taner, Rahim Üstünkaya, Fethi İlhan, Nakiye Sucuoğlu, Şengül Fındıkçıoğlu, Rifat Karagöz, Türker Ulus, Zeliha Diri, Ahmet Erkul, Sezai Küçükdurmuş, Yılmaz Koçhan, Akile Gümüşer, Mariye Yalçınöz, Salih Kanık, Sevgi Üstünkaya, Gülcan Zorlu olarak açıklandı.