Çelenk sunma programına; Konya-Karapınar İş Bankası Şube Müdürü Halil Öztok ve personellerinden Şube Yetkilisi Şef Mustafa Kemal Uyan, Şube Çalışanları Tayfun Çakmak, Güvenlik Görevlisi Ömer Sarı, Şube çalışanı Metin Havutçu katıldılar.

Bir Dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Karapınar İş Bankası  A.Ş Şube Müdürü Halil Öztok tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

İş Bankası Karapınar Şube Müdürü Halil Öztok Atatürk Anıtına Çelenk sunma programı ile ilgili şunları söyledi," 96 yıldır ülkemize hizmet veren Türkiye İş Bankası A.Ş. halkın güvenini kazanmış ve Türkiye'nin bankası olmuştur. Türkiye İş Bankası'nın halka en iyi hizmet sunan banka olmaya devam ettiğini ve bundan sonra da devam edeceğini, 9 yıldır Karapınar'da İş Bankamız güler yüzlü ve tecrübeli personelleri ile hizmetlerine devam ettiğini ve bundan onur duyduğunu belirten Öztok, Türkiye İş Bankası'nın ülkemizin ekonomik kalkınmasının, sosyal ve kültürel gelişiminin her aşamasında öncülük ettiğini ve tüm bunlara katkıda bulunduğuna vurgu yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye İş Bankası için belirlediği vizyon doğrultusunda gerekli misyonunu 96 yıldır hiç aksatmadan sürdürdüğüne işaret ederek, 26 Ağustos 1924 tarihinde kurulan İş Bankası A.Ş. 96. Kuruluş Yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Bankamızı kuran güçlü iradenin ortaya koyduğu yüksek hedeflere doğru ilerlemenin onurunu ve gururunu bir kez daha yaşamaktayız."dedi