İpek Yolu Karapınar Gıda Bankası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Mavi, yaptıkları hizmetler konusunda şunları söyledi.” İpek Yolu Karapınar Gıda Bankası olarak hayırsever vatandaşlarımızın vermiş olduğu zekât, öşür, adak, akide, kurban yardımları titiz bir şekilde incelenerek ihtiyaç sahibi ailelere bir elin verdiğini diğer elin göremeyeceği şekilde hayırlar yerine ulaştırılmaktadır.

İhtiyaç sahiplerine vermiş olduğumuz gıda paket sayısı 8860 sayısına ulaşmıştır. Yatılı Kız Kuran Kursumuzun üç öğün gıda giderlerini karşılanmaktadır. Bu yardımlara ilave kışın ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere de gıda paketleri verilmektedir diyen Dernek Başkanı Mavi,eskort bayan Hayırsever vatandaşlarımızın şu mübarek üç aylar içerisinde maddi yardımlarını beklemekteyiz. Önümüzde ki mübarek Ramazan ayında da hayırsever vatandaşlarımızın yaptıkları ve yapacakları yardımları dün olduğu gibi bugünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza titizlikle ve itinalı bir şekilde yerine ulaştırılacaktır.

Yapacağınız en az 100.00 TL ne olacak demeyin, hiç olmasa ihtiyaç sahibsi bir ailenin iki aylık gıdasını karşılamış oluruz. Şu anda derneğimizden 2 ve 3 er aylık olmak üzere 600 aileye gıda paketi ve yaz döneminde en aşağı 150 Kuran kursu öğrencilerinin gıdası karşılanmaktadır. Hayırsever vatandaşlarımızdan Cenab-ı Allah razı olsun. Yapacakları hayırları şimdiden kabul etmesini diliyor. Üç ayların ve önümüzdeki Ramazan Ayının kıymetli ve bereketli geçmesini ve şimdiden üç aylarınızı ve mübarek Ramazan ayınının ülkemize, ilçemize, insanlığa mübarek olmasını niyaz ediyorum.”dedi