Production ekibinden Yönetmen Göktaş Şakar ve program hazırlayıcısı ve sunucu Hamiyet Şakar’dan oluşan ekip önce Karapınar’ın tarihiyle ilgili daha sonra da Dünden Bugüne Karapınar çekimini yaptı.

HGS Production ekibi ayrıca Unutulan Değerlerimiz, Dünden Bugüne, Toprağın Nimetleri konularını ve ayrıca Karapınar’ın tarım ve hayvancılığını işledi.

HGS Production ekibi İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Belde Belediye Başkanlarından Yeşilyurt Belediye Başkanı Bekir Yenen, İslik Belediye Başkanı Necati Karakara, Hotamış Belediye Başkanı Mehmet Özüdoğru ve Kuruluş Başkanlarını ziyaret ederek röportaj yaptılar. Ayrıca Kar-Yem Fabrikası Müdürü Muhiddin Bayır, Karapınar S.S. Merkez Sulama Koop. Müdürü Necmettin Ocakçı, Merkez Süt ve Süt Ürünleri imalatı yapan Meke-Süt sahibi Sinan Yükseler, Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği, Karapınar Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tartan ve diğer Tarım ve Hayvancılık konularında üreticilerle görüşerek çekimler yaptılar.

HGS Production Tv Programları-Sektörel Yayıncılık ve Reklâmcılık Ekibi Yönetmeni Göktaş Şakar şunları söyledi “ Bizim etraflıca yaptığımız çekimlerin hem ilçenin tanıtımına katkı yapacağına hem de üreticilere faydalı olacağına inanıyorum diyen Göktaş, Karapınar’da bizlere gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Kaymakamı Ramazan Yıldırım’a, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’na, Belde Belediye Başkanlarına, Kuruluş Başkanlarına, Süt ve Süt Ürünleri üreticilerine, tarım ve hayvancılıkla iştigal eden özel sektör temsilcilerine, Kooperatif Başkanları ile bizlere program çekimleri esnasında eşlik eden TEMA Vakfı İlçe Gönüllü Sorumlusu ve Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa Ceyhan’a teşekkür ediyorum” dedi