İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç'a makamına, Vehbi Yurt İlkokulu Müdürü Ramazan Gümüşsoy, Öğretmen Gonca Aykaç, öğrenciler Azra Ayten Akpınar, Hayrun Nisa Çelik birlikte ziyarette bulunarak Sağdıç'a çiçek ikram ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamıma yapılan ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu gün Milli İradenin temsil edildiği TBMM açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 99. yılını kutluyoruz. Bayramımız kutlu olsun dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları ile yetki ve sorumluluklarını anlattı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç makamını öğrenci Azra Ayten Akpınar'a temsili olarak bıraktı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına oturan Azra Ayten Akpınar "öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkür ediyorum. Ben ilerde okuyup ülkemizin eğitim ve öğretiminin yücelmesi ve başarısı için katkı vereceğime söz veriyorum. Bu bayram vesilesi ile büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Akpınar, bizler tarihini bilen, ufkunu gören ve adımlarımızı buna göre atan donanımlı bireyler olarak yetişmek zorundayız. Her şeyin en güzeline layık olan bizler, okuyan, araştıran, düşünen, sorgulayan, yenilikçi, bilimi ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlerimize bağlı, kendimize güvenen bireyler olarak yetiştiğimiz sürece ülkemiz ve insanlık adına büyük bir kazanım olacaktır. Çok çalışarak ülkemin daha üst seviyelere gelmesi için gayret göstereceğim" Dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç öğrencilere ve beraberindeki heyete çeşitli ikramlarda bulunarak, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.