1-Şehirlerarası seyahat eden otobüste yapılan aramada, otobüste yolcu olarak bulunan 1979 Karapınar Doğumlu Ö.B. isimli yolcuya ait valizde bandrolsüz olarak 700 paket Prestige 100 paket MM marka sigara ele geçirildi. İfadesinin alınmasından sonra serbest bırakılmıştır.

2-Şehirlerarası seyahat eden yine ayrı bir otobüste yapılan aramada, otobüste yolcu olarak bulunan 1984 Doğumlu Suriye, Halep nüfusuna kayıtlı, Gaziantep Nizip Çadırkentde ikamet eden H.H isimli yolcuya ait valizde bandrolsüz olarak 60 paket Prestige, 70 Paket Victory, 250 paket JJ ve 250 paket Gauloises marka sigara ele geçirildi. İfadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır,

3- Yine Şehirlerarası seyahat eden başka bir firmaya ait otobüste yapılan aramada otobüste yolcu olarak bulunan1980 Doğumlu ve Eskişehir İli, Mahmudiye Mesudiye nufusuna kayıtlı K.F. isimli yolcuya ait valizde yapılan aramada 3000 Gram esrar maddesi ele geçirildi. İfadesinin alınmasına müteakiben tutuklanarak Ereğli cezaevine gönderildi.

4- Yine şehirlerarası seyahat eden başka bir yolcu otobüsünde yapılan arama esnasında otobüste yolcu olarak bulunan 1993 Doğumlu Adana Yüreğir, Çirişgediği Köyü nüfusuna kayıtlı Y.T isimli yolcuya ait valizde 10 Gram esrar maddesi ele geçirildi. İfadesinin alınmasından sonra serbest bırakılmıştır.

5- Yine başka bir firmaya ait otobüste yapılan aramada, otobüste yolcu olarak bulunan 1993 Doğumlu ve Kars Merkez, Çamurlu Köyü nüfusuna kayıtlı A.Ç isimli şahsın valizinde yapılan aramada 150 Gram esrar maddesi ele geçirildi. İfadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

6-Yine başka bir firmaya ait yolcu otobüsünde yapılan aramada, otobüste yolcu olarak bulunan M.E isimli 1988 doğumlu Mersin Tarsus Çağlayan Mahallesi nüfusuna kayıtlı şahsın valizinde yapılan aramada 500 Gram esrar maddesi ele geçirildi. İfadesinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.