Karapınar Belediyesi tarafından verilen yemeğe İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluş başkanları ile Emniyet Personelleri ve diğer davetliler katıldı.

Emniyet teşkilatında toplamda 36 yıl, Karapınar da ise yaklaşık 2 yıldır büyük bir şevk ile hizmette bulunduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Ercan, ” Görev yaptığımız süre içerisinde unutamayacağımız güzel günler yaşadık. Karapınar, her yönü ile unutulmayacak bir yer. Karapınar halkının içten, candan ve samimi olması bizlerin işlerini kolaylaştırarak güzel dostluklar kurulmasına vesile oldu. Karapınar’ı çok seviyorum, Karapınar’ı unutmayacağım” dedi.

İlçe kaymakamı Oğuz Cem Murat Emniyet Müdürü Necdet Ercan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında sağlık mutluluk ve huzur dilerim dedi.

Belediye başkanı Mehmet Yaka ise “ Birlikte çalıştığımız süre içerisinde ilçemiz ve Karapınar halkına vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Karapınar' da her zaman bir eviniz, bir dostunuz, bir bağınız olduğunu unutmayın diyerek bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Daha sonra İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Emniyet Personeli, Emniyet Müdürü Necdet Ercan’a hizmet anısı olarak hediyelerini takdim ettiler.