Karapınar Belediyesi tarafından verilen veda yemeğine İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Hakim ve Savcılar, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Muhtarlar Dernek Başkanı ile diğer davetliler katıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, çok değerli bir kişi ile çalıştıklarını Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak iyi bir göreve gelmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Memurluğun en zor tarafının ayrılık olduğunu belirten Başkan Mugayıtoğlu,” Kısa sürede ilçemize uyum sağlayıp, polis vatandaş işbirliğinin en güzel örnekleri verildi. Hem bizler hem de kendisi ilçemizden memnun şekilde ayrılıyor. Sadettin Aksoy Müdürümüze yeni görevinde sağlık sıhhat içerisinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.
İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım ise Aksoy’un hem polisliği hem de kişiliği ile örnek bir insan olduğunu kaydederek,”Kendisi bundan sonra başarılı çalışmalarını Konya'da da sürdürecektir. Buna yürekten inanıyorum” dedi.
Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ise konuşmasında duygulu anlar yaşadı. Konuşmasının son bölümünde gözyaşlarını tutamayan Emniyet Müdürü Aksoy,” Karapınar'ı unutamayacağım yerlerden bir tanesi. İnsanları ve görev yapma şekli ile çok mutlu olduğumuz bir yer. Burada uyumlu ve iyi ilişkiler yaşadık. Karapınar insanı doğal ve samimi, kalender insanlar, amir ve memurlara çok saygılı davranmaktadırlar. Kalbim, gönlüm Karapınar ve Karapınar'lıyı çok sevdi. Konya da bir Karapınarlının olduğunun bilinmesini istiyorum. Verdiğiniz destekten dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra Müdür Aksoy’a İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli adına Bölgfe Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komser Bekir Çelik tarafından çeşitli hediyeler verildi.