İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıya İlçe Emniyet. Müdürü İzzet Meydan’ın Başkanlığında, İlçe Emniyet Müdür Yrd. Erdem Torlak, Polis Merkez Amiri Komiser Alper Haykır, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser Niyazi Günel katıldılar.

 Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programın açılış konuşmasında, İlçe Emniyet Müdürü Meydan, muhtarların sorunlarını dinleyerek, her zaman destek olacaklarını söyledi. Huzur ve güvenin sağlanmasında emniyet kadar muhtarların da önemli bir göreve sahip olduğunu söyleyen Müdür Meydan,” Polis ile vatandaş arasındaki en büyük köprü muhtarlardır. Muhtarın önemi, halkın polise ya da polisin halka ulaşması açısından önemlidir. Muhtarlarımız bizimle ne kadar çok irtibata geçerse o kadar halkla iyi bir iletişimi yakalamış oluruz. Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyüktür. Seçilmişler olarak muhtarlarımız bizim için önemlidir. Bizim için önemli olan halkımıza en iyi ve güvenilir hizmetin verilmesidir. Bu çalışmada bizim gibi en büyük görev muhtarlarımıza düşmektedir. El birliği ile çalışıp ilçenin asayişini, huzurunu ve güvenliğini en iyi şekilde yerine getirmektir. 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı başlamış bulunmaktadır. Okullarımızın rahat bir şekilde eğitim ve öğretim yapabilmeleri için asayiş ve trafik yönünden tedbirler alıp daha huzurlu bir ortamı sağlayıp ilçeyi daha huzurlu ileri seviyelere getirelim. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak asayiş ve güvenliğin sağlanması yolunda elimizden gelen gayreti göstermekteyiz” dedi.

Mahalle Muhtarları adına konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Fethi Savur da, mahallerde sorunların olabileceğin belirterek, önemli olanın bu sorunların kısa zamanda çözülmesinde büyük fayda olacağını söyledi. Savur, ilçe halkının güvenliği ve huzuru konusunda kendilerinin de emniyet yetkilerine her zaman yardımcı olduklarını anımsatarak, İlçe Emniyet Müdürlüğünün böyle bir toplantıyı düzenlemesinden dolayı İlçe Emniyet Müdürü İzzet Meydan ve ekibine teşekkür ediyorum. Dedi