2017 yılının Temmuz aylarında Karapınar’da göreve başlayıp üç sene gibi bir zaman içerisinde İlçe Emniyet Müdürü olarak başarılı görevlerde bulunan Mehmet AKBABA İl Emniyet Müdürlüğün yapmış olduğu İl içi atamaları gereğince Konya Hava Alanı Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.

Ataması Konya Hava Alanı Emniyet Müdürü olarak yapılan Karapınar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA’ya Karapınar Sivil Toplum Kuruluş Başkanları birlikte akşam yemeği vererek vedalaştılar.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA’ya verilen veda yemeğine; Belediye Başkanı Mehmet YAKA, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa SÖNMEZ, Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Hakkı ŞENYURT, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Kemal SÖZEN, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa ZENGİN, Ziraat Odası Başkanı Durmuş ÜNER, Süt Üreticiler Birliği Başkanı Mehmet TARTAN, Merkez Sulama Koop. Başkanı İsmet ÇORAKÇI, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Nakliyeciler ve Şoförler Nakliye Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanı Ahmet Nuri EMEKLİ, Basın Mensupları katıldılar.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet YAKA, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf ZENGİN, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları Konya İl Emniyet Müdürlüğünce Hava Alanına Müdür olarak ataması yapılan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA’ya yeni görevinde başarılar dileyerek STK başkanları ile birlikte Mehmet AKBABA’ya Karapınar’ın el sanatlarından olan el dokuma tülüsü hediye edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA ise Karapınar’a hizmet etmekten daima mutluluk duydum. Görevimize Konya’da devam edeceğim. Karapınar’dan, Karapınarlılardan memnun bir şekilde ayrılıyorum. Şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Görev yerim Konya’ya da her zaman beklerim.”dedi