Seminere, Karapınar Aydoğanlar MYO Müdürü Prof.Dr. Hakan Yalçın, MYO Öğretim Üyeleri, Polis Merkezi Amiri Komiser Fatih Işık, Asayiş Büro Amiri Hasan Erdoğan, MYO Öğrencileri,  Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa Ceyhan ve diğer misafirler katıldı.

Karapınar Aydoğanlar MYO Müdürü Prof.Dr. Sayın Hakan Yalçın, açılış konuşmasında şunları söyledi " Sosyal faaliyetlerimiz kapsamında ikincisini düzenlediğimiz seminere onur konuğumuz olarak katılan ve bizleri kırmayıp, öğrencilerimize  'İletişim ve Sevgi ' konulu seminer verecek olan İlçe Emniyet Müdürü Harun Yaldız'a teşekkür ediyorum, MYO hem fiziki-idari hem de akademik düzeydeki yapılanmasını tamamlamıştır.  Polis Akademisinden 1995 yılında mezun olan, istihbarat birimlerinde çalışan ve çalıştığı yerlerde karşılaştığı problemlerin temelinde hep eksik davranış, duygu ve fikirlerle yetişen insanların olduğunu görmesiyle, insanlarımızın bir çoğu sevmiyordu ve sevmeyi bilmiyordu. Bu amaçla kişisel gelişim, iletişim, insan ve toplum psikolojisi, kişilik tanımlamaları, davranış psikolojisi alanlarında okuma ve çalışmalar yapan ayrıca aile danışmanlığı konularında uygulamalara katılan, bu konularda düzenlenen yurtiçi ve yurtdışında eğitim, seminer ve akademik çalışmalara katılan, Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalı, İletişim Bölümünde yüksek lisans programına devam eden İlçe Emniyet Müdürü Yaldız,  görevinin yanısıra tecrübesiyle hiç durmadan insanlara ulaşmaya ve sevgi taşımaya devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürümüzü okulumuzda ağırlamaktan, öğrencilerimize vereceği seminerden dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum."dedi

İlçe Emniyet Müdürü Harun Yaldız, öğrencilere Motivasyon ve başarı, milli değerlerimiz ve milli bilincin geliştirilmesi, toplumu tehdit eden zararlı alışkanlıklar, zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için neler yapılabilir, ailenin önemi, insanlarla iletişim kurmada uygulanacak metodlar, toplumsal bilincin geliştirilmesi için neler yapılabilir, insan ve toplum psikolojisi, kişilik tanımlamaları, davranış psikolojisi, insanları dinleme ve onlara dostça yaklaşım, samimiyet ve açık sözlü olmak, sevgi dolu olmak, insanlara güleryüzle davranmak, yaşama karşı pozitif tutum içerisinde olmak, göründüğümüz gibi ve olduğumuz gibi görünmek gibi daha birçok konuda öğrencilere örnekler sunarak çok başarılı bir seminer verdiği görüldü.

Karapınar Aydoğanlar MYO Öğrencileri ise şunları söylediler, İlçe Emniyet Müdürü Harun Yaldız'ın vermiş olduğu bilgilerin kendileri için çok yararlı olduğunu ve seminere katılarak verilen bilgilerden yaşamları boyunca faydalı olacağına inandıklarını ayrıca Emniyet Müdürü Harun Yaldız'ı yakından tanıma fırsatı bulduklarını ve seminerden  çok memnun olduklarını belirttiler.

Seminer sonunda Karapınar Aydoğanlar MYO Müdürü Sayın Prof.Dr. Hakan Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü Harun Yaldız'ı tebrik ederek, teşekkür belgesi verdi.