Akşam çocuklarının evlerine dönmemesi üzerine   çocuklarının kaçırıldığı iddiası ile polise başvurdu.

Gözyaşlı aileler çocuklarının sağ salim bulunması için yetkililerden yardım etmelerini istediler.

Ali’nin babası Nihat Selçuk,”  Salı günü saat  17.00’ da çocukları  camide görenleri var. Daha sonra  oynadıkları sokaktan kayboldular. Daha önce bu tip kaçılma teşebbüslerinin ilçemizde yaşandığını biliyoruz.  Suriye’liler geldi huzurumuz kalmadı. Çocuklarımızın bulunmasını istiyoruz. Çok perişan bir haldeyiz. 4 gündür aramadığımız yer kalmadı. Sürekli geziyorum herkese soruyoruz. Küçücük çocuklar kendi başlarına ne yaparlar. Nereye gittiklerini veya nereye kaçırıldıklarını bilmiyoruz. Herhangi bir iz de bulamadık. Benim oğlum bugüne kadar böyle bir şey yapmamıştı. Yetkililerin bir an önce bu çocukları bulmalarını istiyoruz" dedi.

Nevzat’ın babası Yaşar Selçuk ise,” Birkaç gün önce bir Suriyeli bu mahallede gezerken rastladım.  Kendisinin kaybolduğunu söyledi ve kendisini çarşıya kadar götürdüm. Çocuklarımız bunlar kaçırmış olabilir. Oğlum ve yeğenimin bir an evvel bulunmasını ve bize getirilmesini istiyorum” dedi.

4 gündür kendisinden haber alınamayan çocukların aileleri, gözyaşlarını tutamayarak çocuklarının eve getirilmesini istedi.