25 Haziran 2015 Perşembe günü saat 19.00- 20.15 saatleri arasında Karapınar çevre yolunda seyreden araç şoförlerine ve araç içerisindeki yolculara İHH Karapınar gönüllülerinden Yusuf Güven, İbrahim Şentürk, Recep Kesik, Yahya Kemal Akbaba, Mustafa Atik, Şami Şen, Sami Emekli, Ahmet Dinkul, Mustafa İpek, Muhammet Arslan Güven tarafından iftariyelik ikram ettiler. İkram edilen iftariyelik içerisinde (Kek,Su,Hurma)nın mevcut olduğu görüldü.

İftariyelik alan araç şoförleri ve yolcular bu ikramdan dolayı çok memnun olduklarını ve İHH gönüllülerine teşekkür ediyoruz dediler.

İHH Gönüllüsü Yusuf Güven bu konuda şunları söyledi." Bu mübarek Ramazan Ayında ve Her Zaman vakit iyilik vaktidir. Ramazan Ayı yardımlaşma ve dayanışmanın, sevginin ve saygının zirve yaptığı bereketli ve dualarla süslenen bir ay olarak biliyoruz. Rahmet Peygamberimiz (s.a.s) iyilik üzerine ve iyiliğin bitmez tükenmez çeşitlerine dikkatlerimizi çekmiştir. Allah'ın rızasına ulaştıran her davranış bir iyiliktir. İyilik, her şeyden önce bu dünyaya iyiliği egemen kılmak için geldiğimizin farkında olmaktır. Zira iyilik, sadece ülkemizin değil, bütün dünya insanlığının ihtiyaç duyduğu, özlemini çektiği bir değerdir. Ben ve İHH gönüllüsü arkadaşlarımız bir araya gelerek İlçemiz çevre yolunda mübarek Ramazan Ayında seyreden araç şoförlerine ve yolcularına çam sakızı çoban armağanı olarak iftar vaktine yakın bir zaman diliminde iftariyelik ikram ettik ve ikram ettiğimiz iftariyelik içerisinde mevcut kek,hurma ve sudan ibaret gıdalar şoför ve yolcuların memnun olmalarına vesile oldu ve bizlere iftariyelikleri alırken teşekkür ettiler. Bizlerde bu yaptığımız ikram ve hizmetten dolayı mutlu olduk. Allah yaptığımız bu küçük hizmetimizi kabul buyurur diyerek sözlerini tamamladı.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak İHH Gönüllülerinin yaptıkları bu örnek davranışlarından dolayı kutluyoruz.