Karapınar spor salonunda İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinliğe İlçe kaymakamı Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutanı Albay Ali Ayhan Kızıl, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu,SÜ Karapınar Aydoğanlar MYO Müdür Vekili Murat Çiftçi,İlçe Müftüsü Hüseyin Gün ve diğer davetliler katıldı.
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği program konuşmacı olarak Konya müftülüğü baş vaizi Dr Abdurrahman Büyükkörükçü katıldı.
Açılış Konuşmasını yapan Karapınar Müftüs Hüseyin Gün,” Peygamberimiz sadece doğum günlerinde değil her zaman anmalıyız. Onun yolunda giderek ona olan sevgimizi göstermeliyiz.” Dedi.
Konya Müftülüğü Baş Vaizi Abdurrahman Büyükkörükçü “ Kuran bizler için indirildi. Hadisler biz insanların dünya ve Ahiret iyiliği için söylendi. Bu ruha layık olalım” dedi.
Dr Büyükkörükçü,” İnsan muhteşem bir kudret harikasıdır. Allah bizi mükemmel insan hem de Müslüman olarak yaratmıştır. Bu bizler için büyük bir onurdur. Biz Müslümanlar Allahın kullarıyız. Bunun farkında olmalı ve şükretmeliyiz. Basit varlıklar değiliz, hepimiz cennet için yaratılmışız. Dünyaya içemeye yemeğe, eğlenmeye gelmedik. İnsan olmakla, Müslüman olmakla şereflendirildik.” Dedi.
Program ilahi sanatçısı Mustafa Yılmaz konseri ile son buldu