Hayırsever vatandaş Cumhuriyet Mahallesi' Öğretmen Bekir Özata caddesinde Emine Sarıbuğa ‘ya ait bakkal dükkanındaki müşterilerinin 8 bin TL'lik borçları sildirdi.

İstanbul’da yaşayan ve isminin gizli tutulmasını isteyen vatandaş bir arkadaşı vasıtası ile bakkal dükkanındaki borcunu ödeyemeyen vatandaşların borcunu ödedi.

9 yıldır bakkal işlettiğini ve ilk defa bu gözle bir olayla karşılaştığını söyleyen Emine Sarıbuğa,Televizyonlarda hep görüyorum. Ama benimde veresiye defterimden borçlarımın ödeneceğini hiç aklıma getirmemiştim” dedi.

Hayırsever  vatandaşın İstanbul’da yaşadığını belirten Sarıbuğa şunları söyledi.”

İstanbul’da yaşayan hayırsever vatandaşımızın bir arkadaşı geldi ve kendisi ile telefonda konuştuk. Borcunu ödeyemeyen ihtiyaç sahiplerinin listesini istedi. Defterimden 8 bin liralık borcu ödedi.Uzun zamandır borcunu ödeyemeyenler vardı. Kimseye borcunu öde diyemiyorduk. Çünkü durumlar belli. Borcunun ödendiğini duyan müşterilerimiz çok mutlu oldu. Kendisinden Allah razı olun”

Alışveriş yapmaya geldiği bakkalda borcunun ödendiğini öğrenen Mehmet Akçasız adlı vatandaş ,”Ramazan ayında güzle bir davranış olmuş.Benimde borcum vardı.Kendisi ödemiş.Bu hayırsever vatandaşlarımın sayıları artmasını diliyorum.Teşekkür ediyorum” dedi