23.06.2012 tarihinde Cumartesi günü saat 10’da Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu binasında yapılan toplantıya Okul Aile Birliği Üyeleri ile Okul Müdürü Akif Özenli, Md. Yrd. Ahmet İçalan, Seyhun Ceyhan, Muhammet Dağ katıldı.

Açılış ve yoklama yapıldıktan sonra Okul Müdürü açılış konuşmasında Karapınar Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunun faaliyetleri ile ilgili katılımcılara geniş şekilde bilgi verdi ve açtığımız ve açacağımız kurslarda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım’a, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve diğer yetkili kurum ve kuruluşlara, mahalle muhtarlarına, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündemde bulunan Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporları okundu, Taslak bütçe okundu ve oy birliği ile kabul edildi.

Yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine : İsmail Uğur, Süleyman Ekmekçi, Musa Ceyhan, Ümügülsüm Pekince ve Hayrettin Erbaş seçildiler.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklere ise Abdullah Sezer, Seyhun Ceyhan, Muhammet Dağ oy birliği ile seçildiler.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan İsmail Uğur “ Karapınar Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu binasının yetersizliğinden bahsederek, yeni binanın yapılması yolunda girişimlerde bulunulmasını istedi.

Toplantı sona erdi