Hacı İsa Camiinde Minber, mihrap, kürsü yenilendiği, camiinin içerisinde lambiri yapılması, halılarının tamamen yenilendiği, müezzinliğin ve camiinin camekan yapılarak genişletildiği, duvarlarına hüsnü hat yazılarının yazıldığı, hattat ve nakışların yapıldığı, boyalarının yapıldığı, bay ve bayan ve engelli tuvaletlerinin yeraltına indirildiği, çatısının tamamen yenilendiği ve Hacı İsa Camiinin en güzel ve daha çok cemaat alacak şekilde tadilatının tamamlandığı görüldü.

Cuma namazından önce de İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk tarafından Hacı İsa Camiinin temelinden itibaren yıllar önce yapımında ve bugün için yeniden tadilatının yapılmasında emeği geçen, maddi ve manevi yardımda bulunan vatandaşlarımızın hayırlarının kabulü için camii cemaati ile birlikte dualar edildi.

Hacı İsa Camii tadilatının yapılmasına öncülük eden maddi katkıda bulunan Belediye Başkanlığı adına Belediye Başkan V. Erol Demirel’e, Ahmet Akkaya’ya, Ahmet Alimoğlu’na ve Cengiz Üner’e verilmek üzere Babası Mustafa Üner’e, Mustafa Çevik’e İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk tarafından Cuma namazı çıkışında tebrik edilerek teşekkür plaketleri takdim edildi.

Hacı İsa Camii İmam-Hatibi Ali Osman Gürbüz ve Camiinin Müezzin Kayyum’u ile yaptığımız söyleşide, camii tadilatından dolayı camimiz mükemmel bir görünüme kavuştuğunu ve bundan ötürü hem cami cemaatinin, hem de kendilerinin çok mutlu olduklarını, camii tadilatında öncülük edenlere ve tüm  emeği geçenlere, maddi ve manevi katkıda bulunan herkese bizde teşekkür ediyoruz.”dediler