27 Ekim 2020 Salı günü Çanakkale Gümrük Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle Konya- Karapınar’a getirilen hemşerimiz ve görev şehidimiz Ahmet Serkan Yarımoğlu mezarlığa getirilmeden önce Karapınar Devlet Hastanesinden naşı alınarak Sandıklı Mahallesinde ki baba ocağına getirilerek helalık alındı ve ardından şehidimizin naaşı 28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 11.00’ de büyük bir kalabalıkla sevenlerinin omuzlarında Çetmi Mezarlığına getirildi.

Görev Şehidimiz Ahmet Serkan Yarımoğlu’nun cenaze namazına Ticaret Bakan Yrd. Sezai Uçarmak, Konya Vali Yrd. Fatih Ahmet Kurt, Ticaret Bakanlığı, Pers. Genel Müdür Yrd. İbrahim Ethem Çakır, Gümrük Muhafaza Genel Md. Yrd,  Ankara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Md., Ticaret Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı Ceyhan Yalçın, Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutan V. Piyade Yüzbaşı Doğanay Başaran, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Konya İl Emniyet Müdür Yrd. Karapınar İlçe Emniyet Müdürü Necdet Ercan, İlçe Milli Eğitim Md. İbrahim Önal, İlçe Müftüsü Yunis Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, Ankara Kaçakcılık İstihbarat Müdürlüğü personeli, Tekirdağ Gümrük Muhafaza Müdürü ve Personeli, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Hayrı Yazıcı, Siyasi Parti Başkanları, daire amirleri, protokol üyeleri, Mahalle Muhtarları, Camilerin İmam-Hatipleri, Şehidin yakınları, çok sayıda vatandaşlar ve basın mensupları katıldılar.

Çetmi mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Cenaze Namazı kılındı. Cenaze Namazının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar eşliğinde Çetmi mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehidimiz toprağa verildikten hemen sonra Annesi Cennet, Babası Şener ve şehidimizin iki küçük evladı olan Oğlu Asil, Kızı Asel ve yakınları mezarın başında gözyaşları döktüler. Cenazeye katılanlan diğer insanlar gözyaşlarını tutamadılar. Şehidimizin Mekanı Cennet Olsun.

Şehit Ahmet Serkan Yarımoğlu’nun Özgeçmişi; Şehit Ahmet Serkan Yarımoğlu 11.10.1982 tarihinde Konyanın Karapınar ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, merhaba orta ve lise eğitimini karapınarda tamamlayarak 2008 yılında abant İzzet Baysal üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuştur. 2009 yılında Hakkari gümrük muhafaza başmüdürlüğünde gümrük muhafaza memuru olarak göreve başlamıştır. 2010 yılından itibaren batı Marmara gümrük ve dış ticaret bölge müdürlüğüne bağlı Çanakkale gümrük muhafaza kaçakçılık ve istihbarat bölge amirliğinde gümrük muhafaza memuru olarak görev yapmaktaydı. Şehit Ahmet Serkan Yarımoğlu 2 çocuk babasıdır.